Beoordelingen van Olympia Almere

Recente recensies van Olympia Almere

5 sterren na 221 reviews

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er 40 minuten te vroeg. Ik was zelf nog niet thuis en het doet het eten niet goed om zolang warm te houden. Heel jammer

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was bijna koud, terwijl we met de boot er tegenover lagen, prijs kwaliteits verhouding is bedroevend, we hadden net zo goed bij een cafetaria kunnen eten. Een 2 persoons schotel voor 47 euro, waar 1 man net aan genoeg aan heeft. Nee sorry, wij halen nooit meer af.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en de bezorging uitersters vriendelijk en respectvol bovendien helemaal volgens de Corona richtlijnen !! Beter kon niet

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd optijd bezorgd, via de mail werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het eten viel me wel tegen. De gehaktballetjes in pikante tomaten saus waren lekker, de fileto was taai, het broodje wat erbij bezorgd werd was heel hard en de patatjes waren slap. Zo jammer!! Vroeger at ik hier altijd heel graag maar nu viel het zo tegen..

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben, zoals altijd, héérlijk gegeten. Het eten was er snel en goed warm. Nu snel weer opengaan, dan komen wij weer lekker bij jullie eten 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk !! De bezorging uiterst vriendelijk !

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100 % tevreden, top.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten altijd stipt op tijd gebracht en goed eten . Beste en vriendelijkste Griek van Almere

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijkheid 0 Gyros was erg slap en vet Bestelling zelf afgehaald dus was binnen 5 min thuis echter waren alle 5 gerechten zo goed als koud.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super snelle levering Heerlijk gegeten Ruime porties

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker en snel bezorgd, zoals altijd!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker en op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd, netjes op tijd en super lekker. Mooie grote porties !!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller als verwacht. Eten was weer om je vingers bij af te likken. Kortom een groot compliment naar het gehele Olympia team👍🏻

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam binnen de verwachte tijd. Het eten was heerlijk en meer dat genoeg. Super Top!.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten dank

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd met een leuk presentje voor moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging niet helemaal goed, maar super opgelost!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker eten. Prima genoten.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en complimenten naar de bezorger die op tijd belde om aan te geven dat ie even zou wachten met aanbellen ivm de doden herdenking. Hulde dat daar aan wordt gedacht en dat zij zelfs tijdens hun werk er stil bij staan!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gyros, en goede knapperige friet. En levering precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog geen enkele keer iets gegeten dat niet lekker was. Altijd goede en constante kwaliteit. Snelle en vriendelijke bezorging. Wederom heerlijk gegeten.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en netjes op tijd en lekker warm aan gekomen we zagen het extratje voor de lange jongen die was aangenaam verrast TOP team Olympia

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk gegeten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke keer weer een feestje jullie eten! Alles is even lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we weer heerlijk genoten! Perfect en lekker warm!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed verzorgd eten en optijd

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tientallen jaren klant en ook in deze bezorgtijd is het eten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Giro’s is altijd heerlijk

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en snelle bezorging

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij het beste Griekse restaurant van Almere! Eten was goed op temperatuur, prima verpakt, royale porties en razendsnel bezorgd. Geweldig genoten van de Grieks authentieke gerechten! Tot de volgende keer want die gaat er zeker weer komen!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een Ermis schotel en een vegetarische moussaka besteld: de vleesschotel was ok ook al was de rijst die je kreeg als bijgerecht wel erg weinig. De vegetarische moussaka was super klein. Het leek net op een halve portie en is belachelijk dat ik daarvoor 16,50 euro heb betaald. Ik weet niet of ik hier nog een keer ga bestellen en beveel dit restaurant niet aan.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed tevreden alles lekker warm top

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prefect goed warm en op tyd en lekker

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, lekker en meer dan voldoende voor iedereen. temperatuur was ook prima.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was toppie

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. 8 jaar geleden hadden mijn man en ik onze eerste date bij jullie. En nog steeds komen en bestellen we graag bij jullie.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heel lekker, prima bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gemaakt met Griekse liefde en gegeten met Hollandse liefde. Team Olympia bedankt weer voor het geweldige eten en netjes op de afgesproken tijd geleverd TOPPRTJES

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam supersnel en was als vanouds héérlijk. Dank jullie wel lieverds.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig netjes op tijd en lekker warm. Het was met liefde gemaakt door team Olympia en met liefde op gegeten door de familie Mulder

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou een stuk minder zout op de patat mogen. Voor de rest was het wederom heerlijk!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. Vooral de frietjes waren dit keer erg lekker, wat kruidig en knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd weer dank u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker gegeten. En als altijd weer ruim voldoende. Ook was de bestelling mooi op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed van smaak

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd bezorgd en heel lekker!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd. Handig verpakt met de namen erop. Goed op temperatuur. En... hartstikke lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel genoeg! Wel hele grote porties, dus ik heb onlangs maar een kindermaaltijd besteld. Daar mag best wel wat meer keus in zijn. Of de "volwassen" gerechten kiezen per persoon, 2 personen, 3 personen, etc.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging precies op de afgesproken tijd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, netjes op tijd bezorgd. Friet was goed gebakken.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heel goed! Prima kwaliteit, degelijk verpakt, lekker en authentiek. Ook de bezorging is top: 18:15 = 18:15, spot on!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede en snelle bezorging.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en weer vertrouwd lekker. Tijdens het bestellen online goede hulp toen bleek dat er wat verkeerd was gegaan met de betaling. Voor herhaling vatbaar, al hoop ik dat we weer snel gewoon naar het restaurant kunnen. Voor de ongedwongen sfeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altyd ten top en erg lekker zeker ook een leuke attentie vd jarige geweldig

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud,dus niet lekker! 80 % weggegooid!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij dragen jullie een warm hart toe. Vandaag was het niet zoals we van jullie gewend zijn qua kwaliteit. Maar we gaan ervan uit dat het volgende keer weer als vanouds zal zijn.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel tevreden over de kwaliteit van het eten, maar deze keer helaas niet, brood was hard en droog, denk wat ouder stokbroodje, en helaas was de pita kipgyros ook niet wat ik normaal krijg, was niet goed in elkaar gezet.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorger, warm, netjes verpakt, maar de smaak van de souflaki en hoeveelheid viel tegen vergeleken met wat wij gewend zijn als wij bestellen bij Olympia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, genoeg en lekker eten. Leuk dat er n miniflesje Ouzo en 2 snoepjes bij de bestelling zaten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestellen bij de lokale ondernemer is beter dan via thuisbezorgd.nl

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mix en vis schotel was prima in orde. Lekkere patatjes erbij en meer dan genoeg. Het koek dessert is heerlijk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg lekkerN dit keer helaas wat minder. Het leek of de gyros niet lang genoeg was gebakken en er zat een andere smaak aan dan normaal

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals ik gewend ben van Olympia prima. Maar de bezorging was 30 minuten te laat. Had eten besteld voor 17:45 uur maar kreeg het 18:15 uur. Dat het een keer uitloopt kan gebeuren maar je zou dan wel verwachten dat je ff gebeld wordt met een uitleg. Maar jammer genoeg niet. Heb zelf na 18:00 uur ff gebeld. Enige wat ik te horen kreeg het is onderweg.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en prima kwaliteit eten. Flinke porties en lekker warm. Zeker aan te bevelen. Zeer tevreden.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, super lekker. Heerlijk genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere eten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros schotel besteld en zoals altijd erg lekker en veel. Echt een aanrader om hier te bestellen

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droog, geen rijst, geen saus, geen mayo bij de friet. In het restaurant 🍴 is het eten 🍴 veel smakelijker.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heeeerlijk gegeten!! Giros was écht supervers, en ook de lamskoteletten smaakten super. Helaas niet bij jullie aan een tafeltje, maar ook op deze manier hopen we jullie te steunen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en betalen ging makkelijk. Eten is op gevraagde tijdstip vriendelijk afgeleverd en was goed op temperatuur. Het eten was smakelijk en de meegeleverde ouzo maakte het diner compleet. We hebben dit keer genoten van diverse warme en koude voorgerechten die gezamenlijk een flinke maaltijd vormden. Kalo fagito bij Olympia.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het beste Griekse restaurant in Almere! Altijd weer een feest om Grieks te eten bij Olympia. Afhalen gaat prima! Wij bestellen rechtstreeks bij Olympia, zo hoeft er geen commissie naar Thuisbezorgd. We gaan zeker weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en super lekker. Alles heerlijk warm en netjes verpakt met opschrift wat er in de bakjes zat. Helemaal top dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbraken 2 dingetjes. Keurig na bezorgd

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte op eerste kerstdag werd onze bestelling klokslag 6 uur gebracht!! We hebben echt heerlijk gegeten en de kerst attentie word zeer gewaardeerd.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes op tijd. Ruim voldoende eten. En een leuke kerst attentie.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten maar dat wisten we wel keurig op de afgesproken tijd geleverd, netjes verpakt top.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verpakt en dus warm op je bord. Toch kijk ik uit naar het aanschuiven bij jullie in de zaak.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar helaas was het al bijna koud bij bezorging. Normaal ook lekkere kruiden over de frietjes, vandaag jammer genoeg niet.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij olympia schotel alleen vlees en patat gekreg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd eerder bezorgd dan in eerate instantie aangegeven. Smaakte weer heerlijk, lekker gekruid en heerlijk mals.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm gebracht in goede verpakking en 100% op tijd! Top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, als het kan gaan we zeker weer bestellen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en geweldig vers! We hopen snel weer te komen eten bij jullie!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Alleen was de patat niet warm meer. Bezorging was half uur later dan gevraagd.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer tevreden over het eten. Ook nu in de Coronatijd vwb de afhaalmaaltijden.Dikke pluim👍

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was top! We hebben weer genoten :)

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld via olympia.sitedish.shop Prima op tijd. Wederom heel lekker en warm. En veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Tot de volgende x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals ik niet anders gewend ben zet door in deze typen en hoop met de kerst weer open te gaan.... Voor ons niet in almere maar wel gegunt naar jullie houd vol we staan achter jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen. Mooi op tijd. Eten was lekker, wat extra er bij gekregen. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten😋 , de bezorging was prima op tijd👍en het aardige kaartje erbij is gewaardeerd😉

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom erg lekker.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden over het eten en de bezorging! Alleen jammer dat de griekse salade steeds kleiner wordt terwijl je er nog steeds €7 voor betaald.. Dat is het enige minpuntje, voor de rest echt top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel het dit keer in onze huiskamer was in plaats van het restaurant aan de Sluiskade hebben we even goed genoten van de moussaka. De smaak was heerlijk, zoals altijd trouwens. We gaan er op niet al te lange termijn weer van genieten, als het niet aan de Sluiskade kan, dan maar thuis.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben, zoals altijd, heerlijk gegeten. Alhoewel we liever in het restaurant komen eten. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren nog goed op temperatuur bij bezorging. Dit was ook netjes op tijd, iets eerder dan in de bevestigingsmail. We hebben heerlijk gegeten. Het vlees was mals en lekker gekruid. Ook de vegetarische schotel viel goed in de smaak. Dit was voor herhaling vatbaar!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en prima op tijd. Bedankt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen altijd erg graag eten bij jullie en hadden nog niet eerder laten bezorgen. Netjes bezorgd, alles zat erbij. Patat was wel aan de koude kant. Wij vonden de hoeveelheid wel tegenvallen.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk, gegeten. Kids vonden het ook super. Alles was erg lekker. Netjes verpakt. Meer dan genoeg. 😀 Er waren Mints voor na afloop. Én iets voor de kinderen erbij, heel lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk, gegeten. Kids vonden het ook super. Alles was erg lekker. Netjes verpakt. Meer dan genoeg. 😀 Er waren Mints voor na afloop. Én iets voor de kinderen erbij, heel lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar om af te halen. Eten was goed verzorgd maar de smaak was Niet heel bijzonder. Weinig uitgesproken. Vriendelijke service bij het afhalen en goed geregeld qua corona afstand houden.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, eten was nog heet en smaakte goed. Iets teveel zout op de gyros.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima bezorging

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, warm en stipt op tijd! Aanrader!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was minder dan we gewend zijn wanneer we daar eten of afhalen bij Olympia... de lamskoteletjes waren heel klein en de gyros grotendeels doodgebakken en ontzettend zout! De tzatziki was wel heerlijk! En het werd binnen een half uur bezorgd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten ! Al 28 jaar is er voor mij maar 1 griek in Almere !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren genoten van jullie heerlijke Olympia schotel (met knoflooksaus) Zooooo lekker! Heb op fb een paar foto's geplaatst! Dit gaan we vaker doen!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had spareribs besteld. Was aangebrand en droog. En dus maar weggegooid.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezien de crisis, direct bij restaurant besteld. Bestellen ging super eenvoudig. De schotels waren echt heerlijk. Besteld met zsm leveren, en vervolgens diverse updates. 10 minuten eerder bezorgd dan voorzien. Gaan we vaker doen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd heerlijk. Service was perfect! Telefonisch meteen geholpen. Gratis drinken en extra brood. Fantastisch restaurant! In deze Corona tijd geeft het me een fijn gevoel als ik hen kan steunen op deze manier.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Helaas was het niet klaar op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk en keurig op tijd. bedankt groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Het online bestellen gaat niet goed. Nu 2x gedaan en 2x was men de bestelling op het moment van ophalen kwijt, zodat we nog een half uur moesten wachten. Dus daar is verbetering wel nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Organisatorisch moet er beter gekeken worden naar de bestelling, met name met betrekking tot het afhalen op tijd. Nu op de afgesproken tijd wist niemand wat van de bestelling af. Hierdoor onnodig buiten lang moeten wachten. Eten was oke, maar in het restaurant is het smaakvoller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en de bezorging was top. Netjes een mailtje dat het onderweg is en het was optijd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Voor herhaling vatbaR

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en weer ruim op tijd geleverd, leik die smileys op de deksels van de bakjes.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 20 okt ben ik jarig, en we hadden zin in Grieks eten. Ik had het ook even gemeld, en kreeg een stukje taart, wat ik erg attent vond. Het was weer zoals altijd ontzettend lekker de vis was goed op smaak, en heb proefvoorgerecht voor morgen bewaard als ik naar mijn vriend ga. Bezorging was ruim op tijd, dus voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website Snelle levering Overheerlijk gegeten

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

niet vet en lekker mager. de pita was zelf gemaakt en heerlijk! nog nooit zo'n een goede geproefd.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging. Warm én lekker eten. Ales perfect net als altijd.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk toch.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit was zoals altijd dikke PRIMA! Echter was het wat lauw kwa temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Giros was wel erg koud. Dus moest opgebakken worden. Dus das iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen de patat voor 2 personen was erg weinig .

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen die frietjes, die mogen echt wel knapperiger gebakken.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten, geweldig personeel, goeie prijzen en zo aan de haven met griekse muziek en drukte waan je je echt een heel klein beetje in Griekenland. Eén heel klein puntje: ik zou graag de optie tot een bakje tzatziki hebben bij alle gerechten. Niet een heel voorgerecht van €5,50 maar gewoon een bakje. Tzatziki hoort voor mij zó erg bij grieks eten waardoor ik altijd beperkt ben tot gyros schotel of mix schotel omdat dat de enige vleesgerechten zijn waar tzatziki bij zit. Nogmaals, niet heel belangrijk hoor maar ik zou het geweldig vinden als ik bijv. bij de Sia schotel tzatziki kan kiezen ipv pepersaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het bezorgde eten smaakt net zo lekker als in het restaurant. De bezorging was netjes op tijd.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima zoals altijd. Eten was lekker en heet. Bezorging snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en lekker enige was wel dat de giros heel erg zout was

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering maar helaas was het eten erg zout. Voor de rest is het eten van goede kwaliteit.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ruim voldoende en op de afgesproken tijd warm bezorgd.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer prima gesmaakt!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer zalig. Top service en nog 2 blikjes drinken erbij 👍

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. lekker gegeten!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer helemaal top! Net zoals altijd, constante kwaliteit en durven er ook altijd blind te bestellen! Alleen op de carpaccio miste iets deze keer, wellicht iets van een dressing.. Maar smaakte alsnog goed!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal was op tijd klaar en lekker

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gerecht, nette bezorger

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al contact gehad dimitra

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vlees goed, helaas was de Gyros te zout

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Eten erg lekker. Voor de grote van het pitah broodje vonden we er niet zoveel souvlaki op zitten. Vriendelijke en nette bezorger. Eten was er op tijd. Jammer dat bij de 1e keer de bestelling, op andere naam 1 zakje patat zat en geen 2 bij 2 gyrosschotels. Duurder eten dan Chinees want daar kan je meer dagen mee doen.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden verschillende schotels besteld en daarbij ook een bakje moussaka. We vonden het vlees erg lekker, maar helaas was de moussaka gewoon koud.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Duidelijke update hoe laat we onze bestelling konden ontvangen. Wat een leuke attentie voor vader, werd hier in huis enorm gewaardeerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Er zat geen tzatziki bij. Hoewel ik had aangegeven dat het niet nageleverd hoefde te worden, werd het toch nog gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer prima gegeten. Alles was goed verzorgd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker😃👍

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paidakiaschotel bevatte zeker voldoende lamskoteletjes en gyros. Met tzatziki en salade smaakte het vanouds. Helaas was er voor 2pp slechts 1 bakje met sowieso al weinig rijst. De ook bestelde retsina was goed koud. Helaas kon de schotel nog wel wat warmte gebruiken. Borden zelf voorverwarmen helpt tegen afkoeling.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk wij hebben genoten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service en weer lekker gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is allemaal even lekker, dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging voor een zondag, het meeste smaakte lekker. Helaas ontbrak er een gerechtje en de vega moussaka was ijskoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zéér tevreden. Bezorging was keurig op tijd. Maaltijd was goed verpakt en erg lekker! Grappig detail, de vrolijke smiley’s op de verpakking 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker👍😃

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig...en ruim op tijd bezorgd. En als verrassing ook nog heerlijke baklava...wat een service.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk top allemaal! Hebben weer lekker genoten als vanouds. Moest alleen zelf m'n bier nu halen thuis :)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker mals vlees, grote porties, goddelijke tzaziki. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Heerlijk genoten van al het lekkers

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was wel sappig, maar erg vlak van smaak.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en complete bezorging, heerlijk eten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We misten de blikjes bij thuiskomst dor het afhalen. Eten was heerlijk, dat maakt alles goed gelukkig. We zijn blij dat ze open zijn om af te halen in deze tijd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en precies op tijd bezorgd

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal met een verjaardag uiteten. Nu even niet mogelijk. Toch een feestje thuis met het eten van Olympia! Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het eten. Er is aandacht aanbesteed. De smilies op de doosjes, maakt het helemaal af! Ga zo door.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

great food and excellent service!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaan er regelmatig eten en nu een keer besteld. Ook dat is prima en in deze tijd een prima alternatief voor uit eten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zaterdagavond maar miste wel jullie gastvrij- en gezelligheid. Zullen blij zijn als jullie restaurant weer open mag. Tot ziens en sterkte

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer erg lekker, netjes op tijd bezorgd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg gekregen en genoten. Echt een aanrader

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is binnen de opgegeven tijd bezorgd. Alles was perfect ingepakt. En het smaakte allemaal heerlijk. We hebben genoten van ons culinair etentje. Hartelijk dank.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker . Super service 👍🏻 . 🙏🏻

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima oplossing om thuis te laten bezorgen, nu uit eten gaan geen optie is. Smaakte goed, zoals we gewend zijn als we in het restaurant eten. Voor herhaling vatbaar!