Beoordelingen van Olympia Almere

Recente recensies van Olympia Almere

5 sterren na 101 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom erg lekker.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden over het eten en de bezorging! Alleen jammer dat de griekse salade steeds kleiner wordt terwijl je er nog steeds €7 voor betaald.. Dat is het enige minpuntje, voor de rest echt top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel het dit keer in onze huiskamer was in plaats van het restaurant aan de Sluiskade hebben we even goed genoten van de moussaka. De smaak was heerlijk, zoals altijd trouwens. We gaan er op niet al te lange termijn weer van genieten, als het niet aan de Sluiskade kan, dan maar thuis.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben, zoals altijd, heerlijk gegeten. Alhoewel we liever in het restaurant komen eten. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren nog goed op temperatuur bij bezorging. Dit was ook netjes op tijd, iets eerder dan in de bevestigingsmail. We hebben heerlijk gegeten. Het vlees was mals en lekker gekruid. Ook de vegetarische schotel viel goed in de smaak. Dit was voor herhaling vatbaar!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en prima op tijd. Bedankt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen altijd erg graag eten bij jullie en hadden nog niet eerder laten bezorgen. Netjes bezorgd, alles zat erbij. Patat was wel aan de koude kant. Wij vonden de hoeveelheid wel tegenvallen.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk, gegeten. Kids vonden het ook super. Alles was erg lekker. Netjes verpakt. Meer dan genoeg. 😀 Er waren Mints voor na afloop. Én iets voor de kinderen erbij, heel lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk, gegeten. Kids vonden het ook super. Alles was erg lekker. Netjes verpakt. Meer dan genoeg. 😀 Er waren Mints voor na afloop. Én iets voor de kinderen erbij, heel lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar om af te halen. Eten was goed verzorgd maar de smaak was Niet heel bijzonder. Weinig uitgesproken. Vriendelijke service bij het afhalen en goed geregeld qua corona afstand houden.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, eten was nog heet en smaakte goed. Iets teveel zout op de gyros.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima bezorging

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt, warm en stipt op tijd! Aanrader!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was minder dan we gewend zijn wanneer we daar eten of afhalen bij Olympia... de lamskoteletjes waren heel klein en de gyros grotendeels doodgebakken en ontzettend zout! De tzatziki was wel heerlijk! En het werd binnen een half uur bezorgd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten ! Al 28 jaar is er voor mij maar 1 griek in Almere !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren genoten van jullie heerlijke Olympia schotel (met knoflooksaus) Zooooo lekker! Heb op fb een paar foto's geplaatst! Dit gaan we vaker doen!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had spareribs besteld. Was aangebrand en droog. En dus maar weggegooid.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezien de crisis, direct bij restaurant besteld. Bestellen ging super eenvoudig. De schotels waren echt heerlijk. Besteld met zsm leveren, en vervolgens diverse updates. 10 minuten eerder bezorgd dan voorzien. Gaan we vaker doen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd heerlijk. Service was perfect! Telefonisch meteen geholpen. Gratis drinken en extra brood. Fantastisch restaurant! In deze Corona tijd geeft het me een fijn gevoel als ik hen kan steunen op deze manier.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Helaas was het niet klaar op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk en keurig op tijd. bedankt groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Het online bestellen gaat niet goed. Nu 2x gedaan en 2x was men de bestelling op het moment van ophalen kwijt, zodat we nog een half uur moesten wachten. Dus daar is verbetering wel nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Organisatorisch moet er beter gekeken worden naar de bestelling, met name met betrekking tot het afhalen op tijd. Nu op de afgesproken tijd wist niemand wat van de bestelling af. Hierdoor onnodig buiten lang moeten wachten. Eten was oke, maar in het restaurant is het smaakvoller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en de bezorging was top. Netjes een mailtje dat het onderweg is en het was optijd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Voor herhaling vatbaR

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en weer ruim op tijd geleverd, leik die smileys op de deksels van de bakjes.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 20 okt ben ik jarig, en we hadden zin in Grieks eten. Ik had het ook even gemeld, en kreeg een stukje taart, wat ik erg attent vond. Het was weer zoals altijd ontzettend lekker de vis was goed op smaak, en heb proefvoorgerecht voor morgen bewaard als ik naar mijn vriend ga. Bezorging was ruim op tijd, dus voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website Snelle levering Overheerlijk gegeten

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

niet vet en lekker mager. de pita was zelf gemaakt en heerlijk! nog nooit zo'n een goede geproefd.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging. Warm én lekker eten. Ales perfect net als altijd.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk toch.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit was zoals altijd dikke PRIMA! Echter was het wat lauw kwa temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Giros was wel erg koud. Dus moest opgebakken worden. Dus das iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen de patat voor 2 personen was erg weinig .

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen die frietjes, die mogen echt wel knapperiger gebakken.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten, geweldig personeel, goeie prijzen en zo aan de haven met griekse muziek en drukte waan je je echt een heel klein beetje in Griekenland. Eén heel klein puntje: ik zou graag de optie tot een bakje tzatziki hebben bij alle gerechten. Niet een heel voorgerecht van €5,50 maar gewoon een bakje. Tzatziki hoort voor mij zó erg bij grieks eten waardoor ik altijd beperkt ben tot gyros schotel of mix schotel omdat dat de enige vleesgerechten zijn waar tzatziki bij zit. Nogmaals, niet heel belangrijk hoor maar ik zou het geweldig vinden als ik bijv. bij de Sia schotel tzatziki kan kiezen ipv pepersaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het bezorgde eten smaakt net zo lekker als in het restaurant. De bezorging was netjes op tijd.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima zoals altijd. Eten was lekker en heet. Bezorging snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en lekker enige was wel dat de giros heel erg zout was

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering maar helaas was het eten erg zout. Voor de rest is het eten van goede kwaliteit.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ruim voldoende en op de afgesproken tijd warm bezorgd.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer prima gesmaakt!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer zalig. Top service en nog 2 blikjes drinken erbij 👍

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. lekker gegeten!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer helemaal top! Net zoals altijd, constante kwaliteit en durven er ook altijd blind te bestellen! Alleen op de carpaccio miste iets deze keer, wellicht iets van een dressing.. Maar smaakte alsnog goed!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal was op tijd klaar en lekker

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gerecht, nette bezorger

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al contact gehad dimitra

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vlees goed, helaas was de Gyros te zout

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Eten erg lekker. Voor de grote van het pitah broodje vonden we er niet zoveel souvlaki op zitten. Vriendelijke en nette bezorger. Eten was er op tijd. Jammer dat bij de 1e keer de bestelling, op andere naam 1 zakje patat zat en geen 2 bij 2 gyrosschotels. Duurder eten dan Chinees want daar kan je meer dagen mee doen.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden verschillende schotels besteld en daarbij ook een bakje moussaka. We vonden het vlees erg lekker, maar helaas was de moussaka gewoon koud.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Duidelijke update hoe laat we onze bestelling konden ontvangen. Wat een leuke attentie voor vader, werd hier in huis enorm gewaardeerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Er zat geen tzatziki bij. Hoewel ik had aangegeven dat het niet nageleverd hoefde te worden, werd het toch nog gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer prima gegeten. Alles was goed verzorgd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker😃👍

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paidakiaschotel bevatte zeker voldoende lamskoteletjes en gyros. Met tzatziki en salade smaakte het vanouds. Helaas was er voor 2pp slechts 1 bakje met sowieso al weinig rijst. De ook bestelde retsina was goed koud. Helaas kon de schotel nog wel wat warmte gebruiken. Borden zelf voorverwarmen helpt tegen afkoeling.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk wij hebben genoten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service en weer lekker gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is allemaal even lekker, dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging voor een zondag, het meeste smaakte lekker. Helaas ontbrak er een gerechtje en de vega moussaka was ijskoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zéér tevreden. Bezorging was keurig op tijd. Maaltijd was goed verpakt en erg lekker! Grappig detail, de vrolijke smiley’s op de verpakking 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker👍😃

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig...en ruim op tijd bezorgd. En als verrassing ook nog heerlijke baklava...wat een service.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk top allemaal! Hebben weer lekker genoten als vanouds. Moest alleen zelf m'n bier nu halen thuis :)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker mals vlees, grote porties, goddelijke tzaziki. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Heerlijk genoten van al het lekkers

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was wel sappig, maar erg vlak van smaak.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en complete bezorging, heerlijk eten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We misten de blikjes bij thuiskomst dor het afhalen. Eten was heerlijk, dat maakt alles goed gelukkig. We zijn blij dat ze open zijn om af te halen in deze tijd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en precies op tijd bezorgd

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal met een verjaardag uiteten. Nu even niet mogelijk. Toch een feestje thuis met het eten van Olympia! Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het eten. Er is aandacht aanbesteed. De smilies op de doosjes, maakt het helemaal af! Ga zo door.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

great food and excellent service!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaan er regelmatig eten en nu een keer besteld. Ook dat is prima en in deze tijd een prima alternatief voor uit eten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zaterdagavond maar miste wel jullie gastvrij- en gezelligheid. Zullen blij zijn als jullie restaurant weer open mag. Tot ziens en sterkte

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer erg lekker, netjes op tijd bezorgd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg gekregen en genoten. Echt een aanrader

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is binnen de opgegeven tijd bezorgd. Alles was perfect ingepakt. En het smaakte allemaal heerlijk. We hebben genoten van ons culinair etentje. Hartelijk dank.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker . Super service 👍🏻 . 🙏🏻

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima oplossing om thuis te laten bezorgen, nu uit eten gaan geen optie is. Smaakte goed, zoals we gewend zijn als we in het restaurant eten. Voor herhaling vatbaar!